Kennismaken met de school

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze school?  We nodigen je graag uit voor een persoonlijke rondleiding en kennismakingsgesprek met onze zorg coördinator.  Kan je niet wachten om onze school van binnen te zien?  Klik dan hier voor een virtuele rondleiding door de school. 

Rondleiding en kennismakingsgesprek

Tijdens de rondleiding krijg je samen  met  je ouders of verzorgers een rondleiding door de school. Jullie krijgen  dan een goede indruk van de sfeer,  onze werkwijze en de ondersteuningsmogelijkheden die we bieden. En ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je een afspraak maken? Vul hier het formulier in. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de school? Je ouders/verzorgers doen de aanmelding. Dit kan tijdens de open dag of door een afspraak op school te maken. Je ouders/verzorgers komen samen met jou op school. Als jullie het willen, kan er een gesprek plaatsvinden met de zorgcoördinator of schoolpsycholoog om meer informatie te krijgen over de school. Er kan ook (nog) een rondleiding gegeven worden.

Als het aanmeldformulier is ingevuld, wordt alle informatie over opgevraagd bij de school waar je op dat moment nog naartoe gaat (bijvoorbeeld de basisschool). Alle informatie wordt dan goed gelezen om te kijken of je naar Het Plein mag komen. Als je bent  aangemeld, betekent dat dus niet automatisch dat je bent toegelaten!

Voor extra informatie betreft de aanmelding klik hier.

Kennismakingsdag

Als je bent toegelaten wordt je uitgenodigd voor een kennismaking dag aan het einde van het schooljaar. Je kan dan vast een beetje kennismaken met de school en de mentor.  Is wel zo fijn om te weten waar je na de zomervakantie naartoe gaat. 

Heb je vragen over het aanmeldproces? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator